Čulenová, Bratislava - Staré Mesto, okres Bratislava I

Prenájom 2-izbového bytu v rezidencii Sky Park

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 2-izbový byt
  • Podlažie 10
  • Počet podlaží 30
  • Energetický certifikát A
  • Úžitková plocha 46,27 m2

Informácie o ponuke č. 1155

Ponúkame exkluzívne na prenájom nový a zariadený 2-izbový byt s lodžiou, parkovacím stojiskom v garáži a pivničnou kobkou.

Odporúčame vám pozrieť si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku a fotografie. Ďalšie informácie o byte sa nachádzajú nižšie v texte a tiež vám ich ochotne poskytne náš realitný agent, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Nový 2-izbový byt sa nachádza na 9. poschodí (10. nadzemnom podlaží) z 30 v bytovom dome Sky Park vo veži č. 1 na ulici Čulenova 5 v Bratislave. Výmera podlahovej plochy bytu je 46,27 m2 a výmera lodžie, na ktorú je prístup z oboch izieb je 4,81 m2. K bytu prislúcha parkovacie stojisko a 5,15  m2 pivničná kobka v garáži na -2. p. bytového domu.

Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné požiarne oceľové s oceľovou zárubňou zaradené v bezpečnostnej triede 2. Podlahy v byte sú drevené, v kúpeľni a WC je položená gresová dlažba. Okná sú s izolačným trojsklom osadeným v hliníkových profiloch, opatrené sú záclonami a závesmi.

Ohrev vody je centrálny. Vykurovanie bytu je zabezpečené prostredníctvom stenových vykurovacích telies v izbách a pomocou nástenného rebríkového radiátoru v kúpeľni. Ovládanie vykurovania a chladenia je zabezpečené pomocou nástenných termostatov v každej izbe. Centrálne vetracie jednotky s rekuperáciou, umiestnené v bytovom dome, zabezpečujú mechaniké vetranie bytu.

Dispozíciu tohto 2-izbového bytu tvorí vstupná chodba, samostatné WC, obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa, kúpeľňa a lodžia. Vo vstupnej chodbe je umiestná skriňa so zrkadlovými dverami, vysávač, práčka a sušička. Kuchynská linka je vybavená vstavanámi spotrebičmi (odsávač pár, elektrická varná doska, rúra, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou), drezom s batériou so sprškou, kávovarom, rýchlovarnou kanvicou a kuchynským riadom a vybavením. V priestore je umiestený kuchynský stôl s 2 stoličkami.

Obývacia izba je zariadená pohodlnou rozkladacou rohovou sedačkou, konferenčným stolíkom, nástennou obývačkovou zostavou, Smart TV, obrazmi a stojacou lampou. Z obývacej miestnosti a aj zo spálne je vstup na lodžiu s výhľadom na kultúrnu pamiatku - Jurkovičovú tepláreň. Lodžia je zariadená vonkajším nábytkom a to stolíkom s 2 stoličkami.

V spálni je k dispozícii manželská posteľ s perinami a posteľnou bielizňou, obraz, skriňa a nočné stolíky s lampami. Zo spálne sa prechádza do kúpeľne (ensuite) so sprchovým kútom walk in. Samostatné WC, do ktorého sa vchádza zo vstupnej chodby bytu, disponuje aj malým umývadlom.

Rezidenčná budova Veža 1 - bytový dom, ako súčasť projektu so 4 vežami - Sky Park je lokalizovaná v Starom Meste medzi EUROVEA CITY a Novými Nivami, ktoré sú súčasťou novovybudovaného bratislavského downtownu. Ikonická rezidencia Sky Park je unikátne prepojená s prostredím a nesie exkluzívny rukopis navplyvnejšej architektky a dizajnérky na svete Zahy Hadid. Jednoducho, je to moderná rekreačná zóna s množstvom funkčných verejných priestranstiev a parkovou výsadbou, ktorá prináša skutočný zážitok.

Lokalita sa vyznačuje výbornou dostupnosťou na všetky smery, na pešo a aj s rýchlym prístupom na diaľničný obchvat. Taktiež ponúka nadštantdardnú občiansku vybavenosť so službami, obchodmi, reštauráciami. Nachádza sa tu obchodná galéria Eurovea, kiná, divadlo SND, nová autobusová stanica NIVY, univerzity, školy, škôlky, prístav, cyklotrasy, bežecké trasy a zeleň, rieka Dunaj a nábrežná promenáda.

Taktiež Jurkovičová tepláreň, ktorá ja národnou kultúrnou pamiatkou a aj ako poslednou, s ktorou je spätý zlatý vek priemyslu v Bratislave. Priestor, ktorý spája kultúrne a umelecké podujatia, workshopy, trhy, kaviareň, reštauráciu a flexibilné kancelárske priestory. Dostupnosť všetkého, len na skok, prináša plnohodnotné bývanie s výborným športovým i kultúrnym vyžitím, oddychom a relaxom.

Mesačné nájomné vrátane garážového stojiska a pivničnej kobky je v sume 640 EUR. Energie, vrátane internetu a TV sú v sume 210 EUR / mesačne, na maximálne dve osoby. K bytu je možné prenajať garážové stojisko za 100 EUR mesačne a tiež garážové stojisko v Eurovea za 150 EUR mesačne. Celkové mesačné nájomné vrátane energií a garážového stojiska je 950 EUR. Cena s 2 garážovými stojiskami je 1100 EUR. Požadovaná peňažná zábezpeka na obdobie nájmu je v sume 1,5 mesačného nájmu celkom, a to je 1275 € EUR - 1650 €. Požadovaná doba nájmu je na obdobie minimálne jedného roka.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska