Smreková, Žilina, okres Žilina

Prenájom 2-izbového bytu s lodžiou na ulici Smreková

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 2-izbový byt
  • Podlažie 5
  • Počet podlaží 8
  • Úžitková plocha 49 m2

Informácie o ponuke č. 1171

Ponúkame na prenájom priestranný 49 m2 2-izbový byt s lodžiou, ktorý sa nachádza na ulici Smreková, sídliska Solinky v Žiline.  Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, popis bytu a kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

3D virtuálna prehliadka

Ponúkaný byt sa nachádza na 4. poschodí 7-poschodového zatepleného bytového domu s výťahom. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 1,5 m2. Orientácia tohto 2-izbového bytu je na juhozápad a severovýchod.

Dispozícia bytu pozostáva z predsiene, dvoch nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne s vaňou, samostatnou toaletou a lodžie s výmerou 2 m2. Byt bol čiastočne zmodernizovaný a prenajíma sa zariadený. V cene nájmu je aj inernet a TV stanice od spoločnosti Tesatel.

Bytový dom je situovaný v centre sídliska Solinky. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a to základne školy, škôlky, jasle, kostol, ambulancie všeobecného lekára, nákupné centrum MAX, veľkoobchod Metro, reštaurácie, pošta a zástavky MHD. 10 minút pešou chôdzou sa nachádza lesopark Chrasť. Na bytový dom nebol vydaný energetický certifikát.

Cena za nájom bytu je 400 EUR mesačne. Cena za energie a služby je 150 EUR mesačne. Vrátny depozit je v sume 1100 EUR. Odmena pre realitnú kanceláriu je v sume 300 EUR.


Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska