Mojš, okres Žilina

Predaj 5-izbového domu s garážou v obci Mojš pri Žiline

Cena: 449 900 €
Úver 80%
od 1 614 € mesačne
  • Predaj Rodinný dom
  • Energetický certifikát A
  • Úžitková plocha 144 m2
  • Zastavaná plocha 170 m2
  • Plocha pozemku 482 m2

Informácie o ponuke č. 1214

Ponúkame exkluzívne na predaj novostavbu priestranného 5-izbového rodinného domu - bungalovu s garážou. Pozrite si virtuálnu prehliadku a dohodnite si osobnú obhliadku, ktorú s vami vykoná náš realitný agent.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Obec Mojš sa nachádza vo východnej, rovinatej časti Žilinskej kotliny, cca 6 km východne od centra Žiliny. V tesnej blízkosti na juh sa nachádza Vodné dielo Žilina, ktoré je ideálne na športové vyžitie. Severne od obce prechádza železničná trať Žilina – Košice, za ktorou je výrobný závod Kia Slovakia. V obci sa nachádza materská škola, potraviny a kostol. V blízkosti rodinného domu je situovaný Jungle park - hala pre deti s množstvom trampolín a detských aktivít.

Dom bol postavený v roku 2019 a zastavaná plocha je 170 m2. Celková podlahová plocha domu, vrátane pochôdzneho podkrovia a terasy je 250 m2. Úžitková plocha domu je 144 m2. Situovaný je na rovinatom pozemku s rozlohou 482 m2. Rodinný dom sa nachádza v slepej ulici so zástavbou 7 rodinných domov. K domu prislúcha aj 94 m2 podiel na prístupovej ceste.

Pozemok domu je ohraničený vymurovaným plotom s okrasných tvárnic skombinovanými s plechom. V plote je bránka pre vstup do domu a samostatná brána pre prístup do garáže, pred ktorou je parkovacie miesto pre auto. Bezproblémove parkovanie je aj pred domom, kde sa nachádza ďaľších 5 parkovacích miest.

Rodinný dom je postavený z tehál Heluz na železobetónovej doske. Zateplený je 200 mm bielym polystyrénom. Krov strechy je z masívneho dreva, zateplený a pokrytý strešnou krytinou z pálenej škrídle Tondach s pochôdznym podrkrovím. Krov je možné využiť ako odkladací priestor, prípadne prerobiť na ďaľšiu izbu. Na dome sú osadené plastové 6-komorové okná značky Salamander. V dome je položená dlažba a plávajuca podlaha.

Dom je dispozične rozdelený na nočnú a dennú časť. Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná skriňa a samostatná toaleta. V nočnej časti sa nachádza spálňa so samostatnou kúpelňou so sprchovým kútom a toaletou, dve samostatné izby a ďalšiu kúpeľnu s vaňou, práčkou a sušičkou. Z nočnej časti je prístup do priestrannej 24 m2 garáže, kde sa nachádza aj plynový kotol zo zásobníkom na 300 litrov vody.

Dennú časť domu orientovanú na juhozápad tvorí obývacia izba prepojená s kuchyňou a jednou samostatnou izbou, ktorá slúži ako pracovňa. Z obývacej izby sa veľkým presklennými odsúvacimi dverami dostanete na zasteršenú 37 m2 terasu so sedením a časťou na grilovanie. V obývacej izbe sa nachadza krb na tuhé palivo. Kuchyňa s kuchynskou linkou vyrobenou na mieru je vybavená elektrospotrebičmi. V rohu kuchyne sa nachádza priestranná špajza.

V dome je podlahové kúrenie so samostatným regulovaním v každej miestnosti a kazetová klimatizácia. Dom je zabezpečený kamerovým systémom. Na dome je aj predpríprava na fotovoltaické pripojenie a alarm. Na pozemku sa nachádza studňa s pitnou vodou a dom je pripojený na obecnú kanalizáciu, plyn, optickú sieť, obecný vodovod a elektrickú sieť. 

Rodinný dom sa predáva zariadený po dohode s majiteľom. Kúpu tohto rodinného je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami, a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku domu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska