Bosákova, Bratislava - Petržalka, okres Bratislava V

Fuxova: Moderne zariadený 3-izbový byt na najvyššom poschodí

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 3-izbový byt
  • Úžitková plocha 81,08 m2

Informácie o ponuke č. 1058

Ponúkame na prenájom luxusne zariadený 3-izbový byt, ktorý sa nachádza v novostavbe Fuxova na Bosákovej ulici v mestskej časti Bratislava - Petržalka. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Podlahová plocha bytu je 81,08 m2 a plocha 2 lodžií je 15 m2. Byt sa nachádza na najvyššom 23. poschodí c krásnymi panoramatickými výhľadmi na Bratislavu. Prislúcha k nemu pivničná kobka a dve prakovacie stojiská v podzemnej garáži bytového domu.

Dispozícia tohto 3-izbového bytu pozostáva z priedsiene, toalety, kúpeľne so sprchovým kútom, izby, spálne a obývacej izby spojenej s kuchyňou. Byt je zariadený novým a luxusným nábytkom, pričom bol obývaný iba 2 mesiace počas jeho existencie.

Výhodou prenájmu tohto bytu je kompletná občianská vybavenosť, centrum mesta v dosahu aj pešou chôdzou a rýchle napojenie na diaľničný obchvat.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska