Bajzová, Žilina, okres Žilina

Na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 5
  • Počet podlaží 14
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 69 m2

Informácie o ponuke č. 1170

Ponúkame exkluzívne na predaj zmodernizovaný 3-izbový byt, ktorý sa nachádza na Bajzovej ulici v Žiline. K bytu prislúcha komora na rovnakom poschodí a pivničná kobka v suteréne bytového domu. Pozrite si virtuálnu prehliadku bytu a kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

3D virtuálna prehliadka

Byt s juhozápadnou orientáciou sa nachádza na 4. poschodí 13-poschodového tepelne zaizolovaného a zmodernizovaného bytového domu, v ktorom sú vymenené aj vchodové dvere a schránky. V roku 2021 boli v celom bytovom dome vymenené rozvody a výťahy. Bezproblémové verejné parkovanie sa nachádza pred vchodom s dostatočným množstvom parkovacích miest.

V blízkosti bytového domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, je v susedstve novej štvrte RUDINY II s obchodnou galériou NAŠA. V pešej dostupnosti sú potraviny Lidl, hypermarket Tesco, hotelová akadémia, gymnázium, základná škola, lekáreň, viaceré pizzerie a reštaurácie. Pred vchodom je veľké detské ihrisko, ktoré ocenia mamičky s malými deťmi. Športové vyžitie si tu nájdu aj dospelí: fitness centrum, Lezecké centrum LA Skala, nový Skate park a umelá bežecká dráha.

Dispozícia tohto 3-izbového bytu pozostáva zo vstupnej haly, kuchyne, obývacej izby s balkónom, dvoch nepriechodných izieb a kúpeľne s vaňou a oddelenou toaletou. Byt je zrekonštruovaný, murovaným jadrom bola zmenená dispozícia, pri ktorej vznikol dostatok úložného priestoru vo vstupnej hale.

V byte je vymenená časť elektrických rozvodov, nové rozvody vody, vypínače, sadrové omietky, plastové okná a vymenené sú aj podlahy a bezpečnostné vchodové dvere. Kúpeľňa disponuje priestrannou rohovou vaňou a zabudovaným umývadlom so skrinkou. Priestor kúpeľne opticky dopĺňa veľkorysé vstavané zrkadlo.

Byt sa predáva kompletne zariadený, vrátane 3 vstavaných skríň, novej kuchynskej linky so zabudovanými spotrebičmi a niektorých častí nábytku. Ich špecifikácia bude pri obhliadke, po dohode s majiteľmi. Mesačné poplatky správcovi OSBD sú vo výške 175 EUR.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastnícke práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overovanie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Miroslav Drnda, RSc.
Miroslav Drnda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska