Ľubľanská , Žilina, okres Žilina

Predaj 1-izbového bytu na Ľubľanskej ul v Žiline

Cena: Rezervované
  • Predaj 1-izbový byt
  • Podlažie 5
  • Počet podlaží 12
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 36 m2

Informácie o ponuke č. 1206

Ponúkame na predaj 1- izbový byt s priestrannou lodžiou vo vyhľadávanej lokalite na Ľubľanskej ulici sídliska Vlčince v Žiline. Byt sa náchádza na 4. poschodí 11-poschodového bytového domu so slnečnou juhovýchodnou orientáciou.

3D virtuálna prehliadka

V bytovom dome boli v roku 2021 zrekonštruované výťahy, stupačky, schránky a vchodové dvere. Po rekonštrukcii mu bol vystavený energetický certifikát triedy B. Dispozícia bytu pozostáva z: chodby, kúpeľne s toaletou, kuchyne a izby s lodžiou. K bytu prislúcha  pivnica o výmere 1,6 m2. Byt má prerobené bytové jadro, novú kuchynskú linku, interiérové dvere, vchodové bezpečnostné dvere, plastové okná, laminátove podlahy v chodbe a v kuchyni.

Táto časť sídliska Vlčince je dobre známa svojou zeleňou a najmä výbornou polohou v blízkosti všetkého, čo mladá rodina potrebuje. V pešej dostupnosti nájdete Gymnázium na Varšavskej ulici, Základnú školu na Karpatskej a Martinskej ulici, množstvo ihrísk a voľných plôch pre deti. V okolí sú reštaurácie pivárne, obchody, či viaceré obchodné centrá.

Byt sa predáva s časťou zariadenia: vstavaná skriňa na chodbe, kuchynská linka so vstavanou elektrickou rúrou, plynový sporák a rohová lavica. Mesačné poplatky správcovi Bytterm pri 1 osobe vrátane plynu a elektriny, sú iba 125 EUR.

Kúpu tohto 1-izbového bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastnícke práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overovanie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Miroslav Drnda, RSc.
Miroslav Drnda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska