Gabajova, Žilina, okres Žilina

Predaj 1-izbového bytu na Gabajovej ulici v Žiline

Cena: 135 900 €
Úver 80%
od 487 € mesačne
  • Predaj 1-izbový byt
  • Podlažie 8
  • Počet podlaží 14
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 44 m2

Informácie o ponuke č. 1227

Ponúkame exkluzívne na predaj zmodernizovaný 44 m2 1-izbový byt s 3,5 mlodžiou a klimatizáciou na Gabajovej ulici v Žiline. Pozrite si virtuálnu prehliadku a kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami vykoná osobnú obhliadku bytu. Ďalšie informácie o byte nájdete nižšie v popise.

3D virtuálna prehliadka

Byt sa nachádza na 7. poschodí z 13 v bytovom dome so zmodernizovaným výťahom. Bytový dom na ulici Gabajova 2595/28, prešiel významnejšou rekonštrukciou v roku 2011 a to zateplením vonkajšej fasády, opravou lodžií a výmenou strechy. K bytovému domu je vydaný energetický certifikát s označením B. Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, je situovaný v príjemnom prostredí sídliska Hliny VII, typickým množstvom zelene.

Orientácia bytu je na juhozápad. Dispozícia bytu pozostáva z predsiene, kuchyne, jednej priestrannej izby s východom na lodžiu, kúpeľne so sprchovým kútom a umývadlom a oddelenej toalety. K bytu prislúchajú aj dve pivničné kobky, každá s výmerou 1m2. Jedna sa nachádza vedľa vchodu do bytu a slúži ako špajza a druhá sa nachádza na prvom podzemnom podlaží.

Byt prešiel kompletnou modernizáciou. V byte boli osadené plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, položená dlažba a plávajuca podlaha. Vymenená bola elektro a vodoinštalácia. Zmodernizovaná bola kúpeľňa a WC. V kuchyni je práčka a chladnička s mraziakom, a bola tu osadená moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. V strede kuchyne sa nachádza pracovný a jedálenský ostrovček. Na stenách sú nové omietky.

Predsieň je vkusne obložená masívnym drevom a osadená je tu štaníková stena. Izba je rozdelená na obývačku a spálňu s posteľou a vstavanou skriňou. Izba je klimatizovná. Klimatizačná jednotka je umiestnená v rohu spodnej časti lodžie. Mesačné náklady na bývanie v tomto 1-izbovom byte sú 186EUR vrátane energií pre dve osoby. Bytový dom je pod správou spoločnosti OSBD Žilina. Byt sa predáva aj so zariadením.

V blízkosti bytového domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to: jasle, základnú školu, materskú škôlku na ulici Jarná, parky, obchody, lekáreň, zastávky MHD, reštaurácie, supermarket Lidl, Tesco a iné obchody či prevádzky. Autom sa dostanete na mestský obchvat za 1 minúty. Parkovanie je možné pri bytovom dome bez rezidentskej karty.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku bytu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska