M. Dulu, Priekopa, okres Martin

Predaj 2-izbového bytu s lodžiou v Martine

Cena: 86 900 €
Úver 80%
od 311 € mesačne
  • Predaj 2-izbový byt
  • Podlažie 8
  • Počet podlaží 8
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 49 m2

Informácie o ponuke č. 1221

Ponúkame exkluzívne na predaj 2-izbový byt, ktorý sa nachádza v tichej lokalite na ulici M. Dulu v Martine časť Priekopa. Tento 49 m2 2-izbový byt so zasklennou lodžiou 2,40 m2 sa náchadza na 8 nadzemnom podlaží z 8.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostaného WC, kúpeľne s vaňou a umývadlom, kuchyne a dvoch nepriechodných izieb. Orientácia obývacej izby je na juhozápad. Kuchyňa a izba majú orientáciu na juhovýchod. K bytu prislúcha 1,10 m2 latková pivnica. Byt prešiel čiastočnou modernizáciou: boli osadené plastové okná, položená plávajuca podlaha a dlažba. Jadro bytu je pôvodné - umakart. Na byte sú osadené bezpčnostné dvere ADLO. 

Bytový dom prešiel opravami a modernizáciou v roku 2007. Zrekonštruovaná je strecha a má novšiu fasádu s tepelnou izoláciou. Zateplené sú aj pivničné priestory. Interiér vchodu je čistý a udržiavaný. Na bytový dom bol vydaný energetický certifikát v triede B. Správu bytového domu vykonáva spoločnosť OSBD Martin a mesačné zálohové platby na bývanie v tomto 2-izbovom byte sú 250 EUR vrátane energií.

Verejné parkovanie je priamo pri bytovom dome, ktorý sa náchadza vo veľmi príjemnej a tichej časti Priekopy s množstvom zelene. Z bytu sú veľmi pekné výhľady na okolité pohoria. V martinskej časti Priekopa nájdete kompletnú občiansku vybavenosť a to reštaurácie, jasle, materskú školu, základnú školu, zdravotnícke zariadenie, detské ihriská, obchody. Na športové vyžitie môžete využiť cyklotrasu, okolité pohoria na turistiku a zimné športy.

Byt odporúčame ako štartovací byt pre mladých, alebo ako investičný byt na prenájom. Byt je vhodný na modernizáciu podľa vlastných predstáv. Kúpu bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska