Chalupkova, Čadca - Kyčerka, okres Čadca

Predaj 3-izbového bytu na Chalupkovej ul. v Čadci

Cena: 104 900 €
Úver 80%
od 376 € mesačne
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 6
  • Počet podlaží 8
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 62 m2

Informácie o ponuke č. 1209

Ponúkame exkluzívne na predaj 3-izbový byt na Chalupkovej ulici sídliska Kýčerka v Čadci. Útulný byt sa nachádza na 5. zo 7. poschodí panelového bytového domu. Pozrite si virtuálnu prehliadku bytu, ktorá sa nachádza nižšie a kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

3D virtuálna prehliadka

Byt s podlahovou plochou 62 m2 + lodžia 3 m2 má okná orientované na severozápad a juhovýchod. Jedná sa o teplý slnečný byt v strednej sekcii bytového domu. Dispozíciu bytu tvorí priestranná obývacia izba, kuchyňa s lodžiou, dve menšie spálne, kúpeľňa, samostatné WC a predsieň. K bytu patrí tiež pivnica v suteréne bytového domu.

Stav tohto 3-izbového bytu:

  • nové plastové okná s izolačným trojsklom,
  • dlažba v kuchyni, plávajúca podlaha v predsieni, v obytných izbách pôvodné linoleum,
  • rozvody elektroinštalácie sú pôvodné, vymenené sú zásuvky a vypínače,
  • bytové jadro je v pôvodnom stave – umakartové,
  • v chodbe je na mieru robený úložný systém.

Byt sa predáva vrátane kuchynskej linky so sporákom a digestorom, vstavaným nábytkom v predsieni, vstavanou skriňou s spálni a skriňou v obývacej izbe. Po dohode môže zostať v byte aj ďalšie zariadenie.

Panelový bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, bol daný do užívania v roku 1990. Zrekonštruované sú vchody do domu, stúpacie rozvody vody a odpadov. Plánované je zatepľovanie bytového domu. V blízkom okolí bytového domu sa nachádza supermarket, bezplatné parkovisko, základná škola, kostol, zastávka MHD, fitnes centrum a detské ihrisko. Centrum mesta je vzdialené približne 20 minút pešo.

Kúpu tohto bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes a dohodnite si osobnú obhliadku. 

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska