Dunajov, Dunajov, okres Čadca

Predaj zmodernizovaného domu s prístavbou v obci Dunajov

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Úžitková plocha 230 m2
  • Zastavaná plocha 200 m2
  • Plocha pozemku 1 543 m2

Informácie o ponuke č. 1188

Ponúkame exkluzívne na predaj nový 6-izbový rodinný dom na kompletne dokončený s novou kuchynskou linkou. Táto nehnuteľnosť s rozľahlým rovinatým pozemkom o veľkosti 1543 m2 ponúka pohodlné bývanie a príjemnú atmosféru. Nachádza sa v tichej lokalite obce Dunajov, a preto je ideálnym miestom pre rodiny, ktoré hľadajú pokojné prostredie spojené s prírodou.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Po vstupe do domu sa ocitnete v priestrannej vstupnej hale, ktorá vytvára útulnú atmosféru. Dom je rozdelný na dennú, nočnú a hosťovskú časť. V hosťovskej časti sa nachádza izba pre hostí a kúpeľňa s toaletou. V dennej časti domu s vysokým stropom sa nachádza obývacia izba s kuchyňou. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou na mieru, vstavanými spotrebičmi značky Mora a jedálenským kútom, pričom poskytuje priestor na prípravu chutných jedál a rodinné stretnutia. Nachádza sa tu aj samostatná toaleta. V nočnej časti sa nachádzajú 4 spálne s kúpeľňou a toaletou.

V dome je kompletne nové kúrenie, vodoinštalácia a elektrické rozvody. Kúrenie je možné napojiť na plyn alebo na tepelné čerpadlo. Vykurovanie v dome je zabezpečené kombináciou podlahového kúrenia a radiátorov. Nové podlahy sú kombináciou dlažby a vinylu so vzorom dubu. Nové sú aj interiérové dvere, 2 kúpeľne, 3 toalety, stierky, omietky a maľovky. Bojler na ohrevev vody má 300 litrov a akumulačná nárdž na predhrievanie podlahového kúrenia má objem 1500 l.

Dom má nové plastové okná značky Veka Softlain 82MD s 3-sklom, s trojitým tesnením a s druhým bezpečnostným stupňom ochrany bezpečnostného kovania. Exteriérové dvere sú bezpečnostné značky Veka AG. Schodiská sú vyrobené z kartáčovaného jaseňového dreva. Odkvapové rúry na celom dome boli vymenené KJG systém. Dom má 13 m3 žumpu na odpadovú vodu a tiež vlastný vrt - studňu na dvore.

Exteriér rodinného domu sa vyznačuje modernou a elegantnou architektúrou. Fasáda je z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú trvanlivosť a estetický vzhľad. Okná sú dostatočne veľké, čo umožňuje príjemné prenikanie denného svetla do interiéru. Dom je postavený z pálenej tehly o hrúbke 400 mm. Základy domu sú zaizolované striekanou hydroizoláciou a zateplené polystyrénom. Fasáda domu je tepelne zaizolovaná 150 mm polystyrénom.

Vonkajšia strana strechy je z falcového plechu a ošterená dvomi vrstvami kvalitného strešného pogumovaného náteru. Na streche sú osadené dve nové strešné okná značky Velux o rozmere 1200/800 mm s 3-sklom. Komín bol kompletne zrekonštruovaný, pričom vonkajšia časť je oplechovaná a na komíne je usadená čiapka. Vnútorná rekonštrukcia strechy - drevený krov bol ošetrený, pričom bola aplikovaná nová strešná fólia a nastriekaná 250 mm izolácia. Pod krovom je aj sklenná vata o hrúbke 80 mm, ktorá je v dvoch vrstvách pre odhlučnenie a splnenie požiarnych predpisov. V streche je aj parozábrana a podbitie podkrovia.

Dom je obklopený prírodou, ktorá ponúka veľa možností na aktívny oddych. K dispozícii je záhrada, v ktorej je možné organizovať aj párty s rodinou a priateľmi. Nehnuteľnosť disponuje parkovacím miestom pre viacero áut. Chodníky a nádvorie sú vydláždené zámkovou dlažbou. Na južnej strane pozemku - záhrady sa nachádza ovocný sad.

Obec Dunajov v okrese Čadca sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou, v ktorej sa nachádza základná škola, materská škola, lekári, lekáreň, pošta, obchody, autobusové zastávky, železničná stanica, prevádzky so širokou ponukou služieb obyvateľom, reštauračné a ubytovacie zariadenia, spoločenské a športové podujatia.

Rodinný dom v obci Dunajov je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí túžia po nadštandardnom pokojnom a príjemnom bývaní v blízkosti prírody. Jeho moderný dizajn a funkčný interiér poskytujú pohodlie a komfort pre celú rodinu. Táto nehnuteľnosť je skutočným útočiskom pre oddych a relaxáciu. 

Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku bytu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Tomáš Černecký, RSc.
Tomáš Černecký, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska