U Siheľníka, Čadca, okres Čadca

Predaj rodinného domu U Siheľníka v Čadci

Cena: 144 800 €
Úver 80%
od 519 € mesačne
  • Predaj Rodinný dom
  • Podlažie 1
  • Počet podlaží 1
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 120 m2
  • Zastavaná plocha 143 m2
  • Plocha pozemku 359 m2

Informácie o ponuke č. 1196

Ponúkame exkluzívne na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom v meste Čadca v lokalite U Siheľníka. Pozrite si virtuálnu prehliadku a kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku. Ďalšie informácie o nehnuteľnosti nájdete nižšie v popise. 

3D virtuálna prehliadka

Rodinný dom je situovaný na rovinatom, celoročne bezproblémovo prístupnom a slnečnom pozemku, ktorý je vzdialený len približne 2 km od centra Čadce. Dom so zastavanou plochou 143 m2 tvoria štyri priestranné obytné miestnosti, dve kuchyne, kúpeľňa s WC, chodba, kotolňa a priestranné podkrovie. K domu patrí hospodárska budova, ktorá je sčasti murovaná a sčasti drevená. Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod, kanalizáciu, plyn a elektrinu 230/400 V.

Dom bol daný do užívania v roku 1940, vymurovaný je zo škvarových kvádrov kombinovaných s plnou pálenou tehlou. V roku 1971 bola zrealizovaná murovaná prístavba domu pozostávajúca z troch nových izieb a ďalšej izby prerobenej z pôvodnej stodoly. Posledná rekonštrukcia domu prebehla v roku 2017. Vymenené sú okná za plastové, plávajúce podlahy, rozvody kúrenia a radiátory, plynový kotol, zariadenie druhej kuchyne; nová je aj fasáda domu. K domu patrí pozemok s výmerou 293 m2 vo výlučnom vlastníctve a 66 m2 v podielovom spoluvlastníctve.

V dome môže zostať prevažná časť nábytku a zariadenia podľa dohody s budúcim kupujúcim. Kúpu tohto domu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska