Sme úspešní a klienti nás radi ďalej odporúčajú. Prečo sme sa teda rozhodli po 13 rokoch pôsobenia na finančnom a realitnom trhu zmeniť meno našej spoločnosti?

Keďže v našom prípade išlo o spojenie dvoch anglických slov smart a brokers, stretávali sme sa s nesprávnou výslovnosťou, ako aj s písaním týchto pojmov. Ľudia si zamieňali slovo "broker" za slovo “brooker” a často ho vyslovovali aj ako “brúker”, ktoré anglický slovník nepozná. Navyše broker u ľudí viac evokuje odborníka, ktorý pôsobí v oblasti obchodovania na finančných trhoch.

Naše zameranie sa týka najmä realitnej činnosti (sprostredkovania predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností) a finančného sprostredkovania so špecializáciou na hypotekárne financovanie a poistenie.

V dnešnej rýchlej dobe, v ktorej dominuje internet, ľudia prijímajú obrovské množstvo informácií. Viaceré z nich si nezapamätajú najmä z dôvodu, že sa spoliehajú na internet. Propagácia produktov a služieb na internete sa stala kľúčovou.

My chceme byť s našou ponukou nehnuteľností a služieb k ľuďom ešte bližšie. Dlhé obchodné mená z dvoch a viacerých slov, sú skôr komplikáciou. Môžu sa ťažšie vyslovovať, písať, pamätať a tiež zamieňať s obchodnými menami iných spoločností s rovnakým predmetom činnosti.

Preto sme sa rozhodli pre ľahko zapamätateľné meno AGENT.SK, ktoré viac vystihuje naše pôsobenie na realitnom a finančnom trhu. Ľahšie sa vyslovuje, píše a pamätá.

nehnuteľnosti
poistenie
úvery

Mohlo by sa vám páčiť

Výber podobných článkov

Stiahnite si aplikáciu AGENT.SK a sledujte nás

Stiahnite si našu aplikáciu, ktorá je dostupná aj v Apple App Store a v Google Play Store. Následne sa prihláste na odber nových nehnuteľností v na...

Prečítať článok

3D virtuálne prehliadky nehnuteľností

Dostupné, detailné a dizajnové. Aj takto sa môžu charakterizovať 3D virtuálne prehliadky nehnuteľností, ktoré sú štandardom našich realitných služieb.

Prečítať článok

​Finančný agent alebo finančný poradca? Ktorého...

Prečítajte si aký je rozdiel medzi finančným agentom a finančným poradcom. Pojmy sú podobné, význam je však odlišný. Ľudia si často tieto pojmy za...

Prečítať článok
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska