Gaštanová, Žilina, okres Žilina

3-izbový byt na Gaštanovej ulici v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 12
  • Počet podlaží 13
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 68,52 m2

Informácie o ponuke č. 1111

Ponúkame exkluzívne na predaj 3-izbový byt na sídlisku Solinky v Žiline. Byt má výmeru 68,52 m2 vrátane 2 mpivnicou. Lodžia má výmeru 1,58 m2. Byt sa na nachádza na 11. poschodí z 12 s orientáciou na sever a východ.

3D virtuálna prehliadka

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, kúpeľne, samostatného WC, troch izieb, kuchyne, špajzy a lodžie. Ponúkaný byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené plastové okná, laminátove podlahy a na stenách boli natiahnuté nové omietky. Taktiež bola čiastočne zmenená aj dispozícia bytu v kuchyni, ktorá je rozšírená na úkor lodžie. Touto úpravou vznikla priestranejšia jedálenská časť.

Z bytu si môžte vychutnať krásnu panorámu pohoria Malá Fatra Martinky a tiež mesta Žilina. Bytový dom je zateplený, pričom bola zrekonštruovaná strecha a interiér. Parkovanie je bezproblémové na viacerých parkovacích plochách v okolí bytového domu. Mesačné náklady na bývanie pri dvojčlennej rodine predstavujú výšku 123 EUR poplatok správcovi OSBD Žilina, poplatok za elektrickú energiu SSE vo výške 19 EUR a sumu za dodávky plynu od SPP vo výške 4 EUR.

blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako napríklad: jasle, škôlky, základné školy, obchody, obvodný lekár, kostol a reštauračné prevádzky. Nákupne centrum Max a obchodné centrum Metro sa nachádza 5 minút pešou chôdzou od bytového domu. Na žilinský diaľničný obchvat sa autom dostanete za 3 minúty.

Kúpu tohto 3-izbového bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybavíme. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s najvýhodnejšími možnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Bc. Ľuboš Andrassy, RSc.
Bc. Ľuboš Andrassy, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska