Vyšnné Kamence, Terchová, okres Žilina

Romantická drevenica v Terchovej - Vyšné Kamence

Cena: Predané
  • Predaj 1-izbový byt
  • Počet podlaží 2
  • Úžitková plocha 65 m2
  • Zastavaná plocha 38 m2
  • Plocha pozemku 607 m2

Informácie o ponuke č. 1130

Ponúkame exkluzívne na predaj krásnu drevenicu, ktorá sa nachádza v obľúbenej turistickej oblasti Terchová - Vyšné Kamence. K drevenici prislúcha pozemok v osobnom vlastníctve s rozlohou 607 m2. Pozrite si videoprehliadku, 3D virtuálnu prehliadku, fotografie a ďalšie informácie o drevenici, nižšie v texte. Následne kontaktujte nášho realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku drevenice, ktorú vám odporúčame.


3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Drevenica s tepelnou izoláciou, bola postavená a skolaudovaná v roku 2000. Je vo výbornom technickom stave - ako nová, a veľmi dobre dispozične riešená. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza kuchynka, špajza, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Tiež jedálenská a oddychová miesnosť s nádhernou ohrevnou pecou, ktorá slúži na varenie a vykurovanie drevenice.

Druhé nadzemné podkrovné podlažie slúži ako nočná časť drevenice. Nachádzajú sa v ňom manželská posteľ a tri postele s úložným priestorom. V zadnej časti drevenice je 6 m2 sklad s policami a pracovným pultom. V zadnej časti pozemku sa nachádza ešte jeden menší skladík na náradie.

Drevenica je pripojená na elektricku sieť s vlastnými el. hodinami a obecný vodovod so šachtou na pozemku. Odpad je riešený septikom umiestneným v 3 m hĺbke na pozemku pri drevenici. Na streche je položený drevený šindel. Drevenica sa nachádza na rovinatom pozemku s množstvom ihličnatých stromov, ktoré oddeľujú pozemok od okolitých pozemkov. K drevenici vedie príjazdová cesta s právom prechodu zapísanej na liste vlastníctva.

V okolí drevenice sa nachádza prekrásna príroda pohoria Malá Fatra s množstvom turistických trás a cyklotrás. 5 km od drevenice nájdete známe lyžiarske stredisko Vrátna - Paseky, kabínovú lanovku na vrchol Chleb a vyhľadávané Jánošikove diery. Tiež amfiteáter, v ktorom sa cez leto koná množstvo kultúrnych akcií. Nechýbajú ani reštaurácie s domácou kuchyňou, hotely s welnessom, relaxcentrum Terchovec s plaveckým bazénom a saunou. V tejto lokalite sa nachádzajú aj ďalšie turistické atrakcie. Viac informácií o možnostiach aktivít v Terchovej nájdete aj na webovej stránke: https://www.terchova.eu

V Terchovej - Vyšné Kamence je benzínova pumpa, potraviny a nájdete tu aj mini ZOO. Z obce jazdia pravideľné autobusové linky do krajského mesta Žilina, vzdialeného iba 25 km. Kúpu drevenice je možné financovať úverom, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska