Hollého, Žilina, okres Žilina

Predaj 5-izbového podkrovného bytu na Hollého ul. v Žiline

Cena: Predané
  • Predaj 5 a viac izbový byt
  • Podlažie 4,5
  • Počet podlaží 5
  • Energetický certifikát Nemá
  • Úžitková plocha 156,84 m2

Informácie o ponuke č. 1133

Ponúkame exkluzívne na predaj veľkometrážny 156,84 m2 5-izbový podkrovný byt na Hollého ulici v širšom centre mesta Žiliny. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte.

3D virtuálna prehliadka

Byt sa nachádza na 3. a 4. poschodí 4-poschodového bytového domu bez výťahu. K bytu prislúcha murovaná pivnica s výmerou 2,16 m2, ktorá sa nachádza na prvom podzemnom podlaží bytového domu. Byt má vlastný plynový kotol na ohrev vody.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby so schodiskom vedúcim do veľkej podkrovnej izby so šatníkom, troch samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety.

Byt svojou výmerou 156,84 m2 vrátane pivnice, ponúka zaujímavé možnosti modernizácie, pomocou ktorej viete zmeniť dispozíciu bytu na byt so 6 izbami. Pri väčšej investícií do modernizácie je možné dobudovať lodžiu alebo malú terasu, avšak k takejto úprave bude potrebné jej odsúhlasenie a stavebné povolenie. Radi vám ukážeme možnosti modernizácie a zodpovieme vaše otázky.

Byt sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. Mesačné náklady spojené s bývaním predstavujú 228 EUR + energie. Správcom bytového domu je spoločnosť BYTTERM, a.s.. K bytovému domu nebol vydaný energetický certifikát. Parkovanie je riešené formou rezidentských kariet.

V blízkosti bytového domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to: jasle, školu, škôlku, obchody, polikliniku, zastávku MHD, kostol, reštaurácie, mestskú políciu a iné prevádzky. Mariánske námestie, OC Mirage a historické centrum sa nachádzajú 5 minút pešou chôdzou od bytovéno domu. Autom sa dostanete na mestský obchvat za 5 minút.

Kúpu tohto 5-izbového podkrovného bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku bytu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Bc. Ľuboš Andrassy, RSc.
Bc. Ľuboš Andrassy, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska