Ľubľanská, Žilina, okres Žilina

Prenájom 3-izbového bytu s 2 lodžiami na sídlisku Vlčince

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 3-izbový byt
  • Podlažie 1
  • Počet podlaží 10
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 82 m2

Informácie o ponuke č. 1139

Ponúkame na prenájom 3-izbový byt s výmerou 82 m2, ktorý sa nachádza na Ľubľanskej ulici, sídliska Vlčince v Žiline. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, popis bytu a kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

3D virtuálna prehliadka

Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí 10-poschodového bytového domu, ktorý prešiel rekonštrukciou. Orientácia tohto 3-izbového bytu je na juhovýchod a severozápad. Dispozícia bytu pozostáva, z predsiene spojenej s kuchyňou, troch nepriechodných izieb, dvoch lodžii s výmerou 6 m2, a kúpeľne s vaňou a toaletou. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 2 m2.

V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, a to: jasle, základnú školu, materskú škôlku, detské ihriská, obchody, polikliniku, lekáreň, kostol, zastávky MHD, reštaurácie a iné obchody či prevádzky. Autom sa dostanete na mestský obchvat iba za 2 minúty.

Do bytu je zavedená optická sieť s možnosťou pripojenia od viacerých poskytovateľov internernetu. Tiež káblová televízia. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Stačí si priniesť veci a môžete bývať už od zajtra.

Cena za nájom je 500 EUR mesačne. Cena za energie a služby je 150 EUR mesačne. Vrátny depozit je v sume 1 300 EUR a odmena pre realitnú kanceláriu je v sume 200 EUR. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska