Radoľa, Radoľa, okres Kysucké Nové Mesto

Rekreačná chata v katastrálnom území obce Radoľa

Cena: Predané
  • Predaj Chata, Chalupa
  • Počet podlaží 2
  • Úžitková plocha 50 m2
  • Zastavaná plocha 36 m2
  • Plocha pozemku 93 m2

Informácie o ponuke č. 1147

Ponúkame exkluzívne na predaj dvojpodlažnú rekreačnú chatu so súpisným číslom, ktorá sa nachádza v katastrálnom území obce Radoľa pri Kysuckom Novom Meste. Ďalšie informácie o chate vám poskytne náš realitný agent, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

Táto samostatne stojaca rekreačná chata s úžitkovou plochou 50 m2 a pozemkom v súkromnom vlastníctve o výmere 93 m2, je osadená do svahu. Chata nie je podpivničená a predáva sa v nedokončenom stave. Môžete si ju dokončiť a zariadit podľa vlastných predstáv.

Na prvom nadzemnom podlaží sú obvodové steny zaizolované tepelnou izoláciou a obložené drevom. Na podlahe je položená dlažba.Nachádza sa tu aj samostatné WC s toaletnou misou. Osadené sú plastové okná s okenicami a samozrejmosťou je príprava na krb. Na druhom podkrovnom podlaži je položená drevená podlaha. Strecha je sedlová a krytá pozinkovaným plechom na drevenom debnení. Z vnútra chaty chýba izolácia a drevený obklad.

Na zadnej strane chaty je umiestnená nádrž na zber daždˇovej vody. Odpad je riešený septikom a trativodom. Na pozemku nie je vodovodná prípojka ani prívod elektriny. Možnosť osadenia slnečných kolektorov a navŕtania studne.

Chata je postavená na betónových základoch a betónovej dosky. Nachádza sa v severozápadnej časti Slovenska, asi 200 m nad Motelom Skalka, pri hlavnom ťahu v smere od Žiliny do Kysuckého Nového Mesta a Čadce. Je situovaná v v príjemnom prostredí Kysuckej vrchoviny, obkolesená lesom a lúkami.

K chate sa dá dostať autom, ideálne s pohonom 4x4. Parkovať je možné aj pri moteli.V okolí sa nenachádzajú žiadne susediace chaty. Orientácia je na juhozápad s pekným výhľadom. Okolie ponúka možnosť turistiky, cykloturistiky a relaxu. Pár kilometrov od chaty sa nachádza známe lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte realitného agenta ešte dnes.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska