Námestie Ľudovíta Fullu, Žilina, okres Žilina

Prenájom 2-izbového bytu s lodžiou a balkónom v Žiline

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 2-izbový byt
  • Podlažie 5
  • Počet podlaží 6
  • Úžitková plocha 68 m2

Informácie o ponuke č. 1195

Ponúkame exkluzívne na prenájom priestranný 68 m2 2-izbový byt na ulici Námestie Ľudovíta Fullu v Žiline. Pozrite si virtuálnu prehliadku a kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami vykoná osobnú obhliadku bytu. Ďalšie informácie o byte nájdete nižšie v popise.

3D virtuálna prehliadka

Byt sa nachádza na 5. nadzemnom podlaží zo 6 v bytovom dome na sídlisku Vlčince 1, vo veľmi príjemnom a tichom prostredí s množstvom stromov a zelene. Orientácia kuchyne a obývacej izby je na severovýchod a spálňa je orientovaná na juhozápad. Byt má balkón a priestrannú lodžiu s krásnym výhľadom. Prislúcha k nemu 2 m2 pivnica na 1. poddzemnom podlaží OD.

Cena mesačného nájmu s Internetom a TV je 420 EUR. Mesačná zálohová platba za energie je 130 EUR / 2 osoby (elektrina, voda, teplo, upratovanie vchodu). Celková cena 550 EUR. Vrátna zálohová kaucia je 1100 EUR. Odmena pre realitnú kanceláriu je 300 EUR vrátane DPH. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Parkovanie je pred obytným domom bezplatné.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so zabudovanou vstavanou skriňou, samostatným WC, spáľne, obývacej izby, kuchyne so špajzou a priestrannej kúpeľne s rohovou vaňou. V byte je položená plávajúca podlaha a dlažba. Okná sú plastové. Prenajíma sa kompletne zariadený.

Bytový dom je zateplený s novým priestranným výťahom a vymenenými stupačkami. V blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, a to: jasle, základnú školu, materskú škôlku, obchody, polikliniku, lekáreň, zastávky MHD, poštu, reštaurácie, hypermarkety Kaufland, Lidl, OC Dubeň a iné. Autom sa dostanete na mestský obchvat za 1 minúty. Na športové vyžitie môžete využiť vodné dielo Žilina alebo lesopark Chrasť, ktoré sa nachádzajú do 10 minút pešou chôdzou od domu.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska