Dubová, Bernolákovo, okres Senec

Zariadený 3-izbový byt s balkónom a klimatizáciou v Bernolákove

Cena: Prenajaté
  • Prenájom 3-izbový byt
  • Podlažie 3
  • Počet podlaží 3
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 78 m2

Informácie o ponuke č. 1011

Byt bude k dispoziícii od 1.10.2022. Ponúkame exkluzívne na prenájom kompletne zariadenú novostavbu 3-izbového bytu s balkónom a parkovacím stojiskom v Bernolákove. Byt sa nachádza v jednosmernej ulici bytovej zóny v rodinnom dome s tromi bytovým jednotkami. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku, fotografie a informácie o možnosti prenájmu, ktoré sa nachádzajú v popise uvedenom nižšie.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Byt o výmere 78 m2 sa nachádza na druhom poschodí z dvoch. Pozostáva z dvoch samostatných izieb, kuchyne prepojenej s obývacou a jedálenskou časťou, s výstupom na balkón o výmere 8m2 a príslušenstva.

Cena mesačného prenájmu tohto 3-izbového bytu je 620 € + 150 € energie tv a internet = 770 €. Požadovaná peňažná zábezpeka je v sume 770 € a provízia pre RK 770 €.

Príslušenstvo bytu tvorí predsieň, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a umývadlom, samostatné WC s umývadlom a technická miestnosť s práčkou a sušičkou. V byte je inštalovaná nová výkonná klimatizačná jednotka, ktorá vám v letných mesiacoch vytvorí príjemnú .

Byt má samostatné podlahové kúrenie kondenzačným plynovým kotol zn. IMMERGAS Victrix ZEUS 26. Parkovacie stojisko sa nachádza bezprostredne pri hlavnom vchode. V blízkosti bytu sú rôzne nákupné možnosti. 

V izbách sa nachádza posteľ, nočný stolík, lampa, komodový stôl so stoličkou a stropné svietidlo. V obývacej izbe je rozkladacia sedačka v tvare L, stolík, komoda, lampa, stropné svietidlo a televizor.

V kuchyni sa nachádza samostatne stojaca chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická varná doska, elektrická rúra, kávovar, kuchynský riad, barové stoličky a jedálenský stôl so 4 stoličkami.V priedseni komoda a na balkóne vonkajšie sedenie.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Róbert Posolda, RSc., riaditeľ spoločnosti a realitný agent
Róbert Posolda, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska