Hurbanova, Čadca - Kyčerka, okres Čadca

3-izbový byt na Hurbanovej ulici v Čadci

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 2
  • Počet podlaží 8
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 65 m2

Informácie o ponuke č. 1095

Ponúkame exkluzívne na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt na Hurbanovej ulici v Čadci. Byt je situovaný na 2 podlaží 8 podlažného zatepleného panelového bytového domu. Oknami je orientovaný na severovýchodnú a juhozápadnú stranu

3D virtuálna prehliadka

Bytový dom obklopený zeleňou z troch strán sa nachádza v tichom prostredí. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, detské ihrisko, základná škola, materská škola a zastávka MHD. Centrum mesta je vzdialené približne 1 km. V okolí bytového domu sú dostupné možnosti bezplatného parkovania.

Bytový dom je zateplený, zrekonštruované sú, stúpacie rozvody, spoločné priestory a tiež vstup do bytového domu.

Podlahová plocha tohto 3-izbového bytu je 65,51 m2 vrátane pivnice. Byt pozostáva z troch obytných miestností, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a pivnice o výmere 2 m2 umiestnenej v suteréne bytového domu.

Tento 3-izbový byt bol v rokoch 2000 až 2007 postupne rekonštruovaný. Upravená bola dispozícia bytového jadra, ktoré teraz zaberá časť pôvodnej chodby. Touto úpravou sa zväčšil priestor pre kuchyňu, do ktorej sa dá umiestniť bez problémov plnohodnotný jedálenský stôl.

V kúpeľni je vymurovaný sprchovací kút. Nové sú rozvody elektroinštalácie v rámci jadra a kuchyne. Byt má plastové okná, plávajúce podlahy v obývacej izbe, spálni a kuchyni. V pracovni sú ešte pôvodné parkety. V chodbe, kúpeľni a na toalete je dlažba.

V byte zostáva zachovalá kuchynská linka so spotrebičmi – sporák, mikrovlnka, digestor a chladnička s mrazničkou. V prípade záujmu môže v byte zostať prevažná časť ostatného zariadenia.

Aktuálne mesačné platby za služby a energie sú 115 € /mesačne plus 30 € za elektrinu.

Kúpu tejto nehnuteľnosti je možné financovať hypotékou, ktorú vám radi zabezpečíme. Spolupracujeme so všetkými bankami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, spojené s prevodom nehnuteľnosti, sú v našej réžii.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska