Severná, Žilina, okres Žilina

Predaj 3-izbového bytu v pôvodnom stave na sídlisku Hliny VII

Cena: Predané
  • Predaj 3-izbový byt
  • Podlažie 6
  • Počet podlaží 6
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 65 m2

Informácie o ponuke č. 1120

Ponúkame exkluzívne na predaj 65 m2 3-izbový byt s balkónom. Nachádza sa na 5. poschodí v 5-poschodovom bytovom dome na ulici Severná, sídliska Hliny VII v Žiline. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku a ďalšie informácie o byte, ktoré sú uvedené nižšie v popise. Následne kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku a poskytne vám ďalšie informácie o možnosti kúpy bytu.

3D virtuálna prehliadka

V byte boli vymenené okná za plastové a zrekonštruovaný je aj balkón. Ostatné je v pôvodnom stave. Byt pozostáva z troch obytných miestostí, z kúpeľne, toalety, chodby a kuchyne. Kuchyňa a obývacia izba s balkónom a výhľadom do dvora sú orientované na juhovýchod. Spálne sú orientované na sever.

Na prvom podzemnom podlaží bytového domu sa nachádza pivnica s výmerou 2 m2, ktorá prislúcha k bytu. V roku 2015 priešel bytový dom rekonštrukciou pričom boli vymenené stúpačky, zrekonštruovaná je strecha a natiahnutá je nová fasáda s tepelnou izoláciou. Inštalácia nových výťahov a rekonštrukcia interiéru vchodu bytového domu je plánovaná na rok 2021. Bytový dom je pod správou žilinskej spoločnosti Bytterm, a.s..

Mesačné platby spravcovi sú v sume 167 EUR. Mesačné náklady na elektrickú energiu a plyn sú podľa spotreby cca 20 EUR. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej a príjemnej lokalite s množstvom zelene. V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, a to jasle, materské škôlky, základné školy, umelecká škola, zástavky MHD, obchody, nákupne centrá, pošta a reštaurácie. Na žilinský diaľničný obchvat sa dostanete autom za 30 sekúnd. Verejné parkovanie je priamo pri bytovom dome.

Kúpu tohto 3-izbového bytu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne a notárske poplatky, sú v našej réžii.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska