Nová Bystrica, okres Čadca

Predaj rodinného domu v Novej Bystrici

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Počet podlaží 3
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 250 m2
  • Zastavaná plocha 100 m2
  • Plocha pozemku 941 m2

Informácie o ponuke č. 1164

Ponúkame exkluzívne na predaj zachovalý rodinný dom v obci Nová Bystrica, ktorý sa nachádza v miestnej časti Sobolovci na dolnom konci obce, mimo hlavného cestného ťahu. Prístup k domu je po miestnej asfaltovej ceste a pred domom je vybudovaná spevnená plocha na parkovanie troch áut. Centrum obce je vzdialené približne 3 km, okresné mesto Čadca 23 km. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku a kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes.

3D virtuálna prehliadka

Ponúkaný dom je situovaný na slnečnom, mierne svahovitom pozemku s rozlohou 941 m2. Dom je stavebne spojený jednou stenou a strechou s vedľajším domom, pričom vstupy aj pozemky sú úplne oddelené s výnimkou vjazdu na pozemok, ktorý je spoločný.

Rodinný dom bol daný do užívania v r. 1972. Na svoj vek sa vyznačuje dobrými tepelno-izolačnými vlastnosťami, nakoľko je vymurovaný z kvádrov a vnútornou tehlovou murovkou. Dom je napojený na pitnú vodu z miestneho rezervoáru, pričom odpadové vody ústia do žumpy. V dome je zavedená elektrina 240 a 400 V.

Priestranný rodinný dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, podkrovia a pivnice. Celkovo sa v dome nachádza 6 obytných miestností, priestranná kuchyňa, kúpeľňa, WC, odkladacie, skladovacie, pivničné priestory a kotolňa. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná veranda, kuchyňa, obývačka, kúpeľňa a WC. 

Na druhom nadzemnom podlaží sú situované tri priestranné spálne a odkladacia miestnosť, ktorá by mohla byť prerobená na ďalšiu kúpeľňu. V podkroví sa nachádza útulná povala s drevenými obkladmi a jedna priestranná podkrovná izba s pekným výhľadom na okolitú prírodu.

Vybavenie domu a technický stav:

  • ústredné kúrenie s kotlom na tuhé palivá,
  • plastové okná na 1. a 2. nadzemnom podlaží, v podkroví pôvodné drevené okno,
  • plávajúce podlahy v kuchyni a obývacej izbe,
  • drevené dlážkové podlahy na 2. NP a v podkroví,
  • strešnou krytinou je falcovaný plech,
  • betónové stropy medzi pivnicou a 1. NP a medzi 1. a 2. NP, drevený strop medzi 2. NP a podkrovím.

Slnečný pozemok je miestom pre okrasné a ovocné dreviny, a taktiež ponúka príležitosť na zriadenie záhradky. Na pozemku sa nachádzajú drobné stavby ako kôlňa, garáž a sklad na drevo, ktoré pojmú všetko vybavenie potrebné na údržbu domu, či záhrady. Nájde sa tu tiež priestor na dielňu pre domáceho majstra.

Náklady súvisiace s prevodom rodinného domu do osobného vlastníctva, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska