Za plavárňou , Žilina, okres Žilina

Prenájom kancelárskeho priestoru v polyfunkčnom centre Industra

Cena: Prenajaté
  • Prenájom Priestory
  • Podlažie 3
  • Počet podlaží 5
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 48,50 m2

Informácie o ponuke č. 1182

Ponúkame na prenájom kancelársky priestor v polyfunkčnom centre INDUSTRA pri OC Dubeň. Priestor s podlahovou plochou 48,5 m2 sa nachádza na 2. poschodí novostavby skolaudovanej v roku 2018, situovanej v obľúbenej oddychovej a nákupnej časti mesta Žilina.

Priestor je vhodný ako kancelária pre menšiu spoločnosť. Dispozične pozostáva z jednej väčšej miestnosti, skladu, samostatnej toalety a kúpeľne s umývadlom a sprchovým kútom. K priestoru prislúcha veľká 10 m2 lodžia. Kancelársky priestor je čiastočne zariadnený: kuchynská linka s chladničkou, kancelárske stoly, klimatizácia a rekuperácia. K priestoru prislúcha aj jedno parkovacie miesto pred budovou. 

Cena mesačného nájmu je 490 EUR bez DPH.  Cena za energie je 97,50 EUR bez DPH / mesiac (elektrina, voda, teplo, upratovanie). Odmena pre realitnú kanceláriu je 300 EUR vrátane DPH.

Polyfunkčné centrum INDUSTRA sa nachádza v tesnej blízkosti OC Dubeň (bezproblémové neplatené parkovanie, obchody, reštaurácie). V okolí nádete nákupné centrá, Kaufland, Lidl, OBI, polikliniku Žilpo, lesopark Chrasť, mestskú plaváreň, tenisové kurty, čerpacie stanice. Na žilinský obchvat sa dostanete autom za 5 minút. Do centra mesta pešou chôdzou za 10 minút. 

V prípade, že potrebujete predať alebo prenajať vašu nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme konzultáciu k našim realitným službám osobne, telefonicky alebo on-line cez rôzne komunikačné nástroje, ktoré radi používate.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
realitný agent, Pavol Hlávka
Pavol Hlávka
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska