Svätovavrinecká, Košice - Krásna, okres Košice IV

Moderný rodinný dom s bazénom, Na Hore III, Košice - Krásna

Cena: Predané
  • Predaj Rodinný dom
  • Počet podlaží 1
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 115 m2
  • Zastavaná plocha 179 m2
  • Plocha pozemku 578 m2

Informácie o ponuke č. 1117

Ponúkame exkluzívne na predaj novostavbu moderného 4-izbového rodinného domu, typ bungalov, s bazénom. Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej lokalite samostatne stojacich rodinných domov Na Hore III, v tichej slepej ulici Svätovavrinecká, mestská časť Košice - Krásna. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku a ďalšie informácie o dome, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Rodinný dom pozostáva z 3 spální, obývacej a jedálenskej časti prepojenej s kuchyňou, komory, 2 kúpeľní, chodby, zádveria a garáže. Je dispozične rozdelený na dennú a nočnú časť.

Dennú časť tvorí priestranná obývacia a jedálenská časť s francúzskymi oknami s výstupom na slnečnú terasu. Tá je prepojená s plne funkčnou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi a príručnou komorou. Dominantou obývacej časti je kachľová pec, ktorá umocňuje príjemnú domácu atmosféru.

V kúpeľni presvetlenej oknom sa nachádza bezbariérový sprchovací kút, umývadlo so skrinkou, závesná toaleta, elektrický rebríkový radiátor a tiež priestor pre práčku a sušičku. Zádverie umožňuje vstup z domu do garáže v ktorej sa nachádza aj technické zázemie. Gáráž je vybavená automatickou bránou na diaľkové ovládanie.

Nočnú časť tvoria 3 spálne, pričom z jednej z nich je výstup na terasu. V priestrannej kúpeľni, tiež presvetlenej oknom sa nachádza vaňa, bezbariérový sprchovací kút, dvojumývadlo so skrinkou a elektrický rebríkový radiátor.

Rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov. Valbová strecha je pokrytá strešnou krytinou Bramac, z ktorej je dažďová voda odvedená do akumulačnej nádrže o veľkosti 3 m3, s možným využitím pre úžitkové účely. Kvalitné plastové okná s izolačným 3-sklom. Podlahy plávajúce, v kombinácii s keramickou dlažbou. Obložkové zárubne sú s plne dyhovanými i presklenými interiérovými dverami.

Vykurovanie rodinného je podlahové elektrické, ktorého intenzita sa dá samostatne regulovať v každej miestnosti. V celom dome je predpríprava na zabezpečovací systém. Dom je napojený na rozvody elektrickej energie, verejný vodovod, kanalizáciu a optiku.

Rodinný dom sa rozprestiera na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 578 m2. Podlahová plocha domu je 115 m2, pričom zastavaná plocha domu je 179 m2. Orientácia domu je na severozápad a juhovýchod. Pozemok je ohraničený automatickou bránou na diaľkové ovládanie, zvyšok lemuje vlastný plot s betónovou podmurovkou, oceľovými stĺpikmi a strojovým pletivom.

Pozemok je upravený siatym trávnatým kobercom so zabudovanou závlahou. Vysadené sú okrasné a ovocné stromy - 2x čerešňa, 1x jabloň, 1x hruška a 1x marhuľa. V zadnej časti pozemku je zapustený bazén o priemere 4,6 m a nachádza sa na nej aj záhradný domček o veľkosti 3,40 x 2,20 m s elektrickou prípojkou. Krytá terasa o výmere 26,34 m2 prepojená s domom je vhodná na relax i grilovanie.

Rodinný dom bol skolaudovaný a daný do užívania v roku 2017. Energetický certifikát rodinného domu je triedy B a mesačné náklady na bývanie sú cca 200 €.

Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybavíme. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckého práva) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii našej realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes. Ochotne vám poskytne ďalšie informácie a vykoná s vami osobnú obhliadku rodinného domu, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
ng. Iveta Bugisová, realitný a finančný agent v Košiciach
Ing. Iveta Bugisová, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska