Hlinkova, Košice - Sever, okres Košice I

Predaj tehlového 2-izbového bytu s 2 balkónmi v Košiciach

Cena: Predané
  • Predaj 2-izbový byt
  • Podlažie 6
  • Počet podlaží 7
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 55 m2

Informácie o ponuke č. 1135

Ponúkame exkluzívne na predaj priestranný 2-izbový tehlový byt na Hlinkovej ulici, v mestskej časti Košice - Sever. Podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva je 55 m2 mimo balkónov s plochou 4 m2. K bytu patrí pivnica nachádzajúca sa na prízemí bytového domu o výmere 1 m2. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku, videoprehliadku, fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte.

3D virtuálna prehliadka

Byt pozostáva z 2 obytných miestností a príslušenstva ako kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, 2  balkóny a pivnica. Tento 2-izbový byt sa nachádza na 5. poschodí 6-poschodového bytového domu s novým výťahom.

Orientácia tohto 2-izbového bytu je na severovýchod a juhozápad. Vykurovanie bytu je ústredné, pričom vykurovacie telesá sú nové panelové radiátory s termostatickými ventilmi a meračmi tepla. Byt je teplý, slnečný a mesačné náklady na bývanie pre 3-člennú rodinu sú cca 150 €.

Byt prešiel poslednou modernizáciou v roku 2018. Vymenené sú: plastové okná s vnútornými žalúziami, elektroinštalácia, murované jadro, sanita, plávajúce podlahy, vchodové dvere a interiérové dvere. Nová je aj kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi.

Byt sa predáva častočne zariadený a ostávajú v ňom: kuchynská linka, v ktorej sú zabudované nové vstavané spotrebiče, kuchynský stôl s 2 stoličkami, dve samostatne stojace skrine v spálni a vešiaková stena v predsieni.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1961 a v roku 2017 bola realizovaná kompletná revitalizácia, vrátane strechy a výmeny výťahu. Energetický trieda bytového domu je B. Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti nájdete aj park, detské ihrisko, škôlku, školu, nákupné možnosti, poštu a mestskú hromadnú dopravu. Parkovanie je verejné, s možnosťou predplatenia parkovacieho státia.

V cene kúpy bytu je zahrnutý právny servis advokáta, správny poplatok katastra za riadne podanie návrhu na vklad vlastníckého práva a poplatok notára za overenie podpisov. Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom úveru na bývanie, s ktorým vám radi pomôžeme. Byt je kúpou voľný a je možné sa do neho ihneď nasťahovať.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
ng. Iveta Bugisová, realitný a finančný agent v Košiciach
Ing. Iveta Bugisová, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska